torsdag, juli 06, 2006

Brännboll i solen!

Brännboll, de e sommar de!! Körde en hård match med jobbet idag, i übersoligt å maxivarmt väder. Det va typ 30 grader, minst!
Vet inte om jag bidrog så mycke till laget, slog BARA lyrbollar å varvade inte en gång... skämmes tamej fan...
Tyvärr loosade mitt lilla lag ganska rejält... kan bero på att en av de våra svimmade så vi bröt innan det var helt klart. Klena sommarjobbare som inte klarar av lite värmebölja.

Nu sitter man på jobbet igen... Missade Hajar som Hajar nyss för att Boxer inte funkade, så jag var tvungen att JOBBA. Inte alls min melodi. (Jonas, allt är ditt fel)

Imorrn blir det beachen hela dagen, likaså lördag och söndag. Underbart att jobba natt på sommaren!! Undrar om man ska ta sig ända till Brämmen, har hört vissa tilltalande rykten om sandbankarna... fast Rullis är ju jäklarns mysigt!

Så får det bli, ses på Brämmen imorrn!!

3 Comments:

Blogger laocoon said...

Vad var det som var tilltalande med sandbankarna, barnfamiljerna och det kalla vattnet? Nej, åk till grusgropen i stället, tog bara en kvart och riktigt varmt och djupt vatten så att man kan dyka och simma...

12:12 fm  
Blogger Mandragora said...

Att vara på beachen en hel dag är klart överskattat iaf och funkar faktiskt inte för alla. Ett par timmar - kanon men inte mycke längre.

1:28 em  
Blogger Swamp said...

...icke överskattat!

4:41 em  

Skicka en kommentar

<< Home